2020 - Van Ambachtsschool tot O.R.S Lek en Linge

Ga naar de inhoud

2020

Laatste nieuws
December

Op de kerstwens van het Comité Da Vinci zijn al wat leuke reacties binnengekomen. Hier vast een paar grepen daaruit:

Narda Lammers: "Wat een verrassing was deze kerstwens en dan te horen dat jullie ook tot op heden goed door de cornonatijd zijn gekomen.
Nou Richard wij waren j.l. september 10 jaar met pensioen en schrik niet, we hebben ons nog geen dag verveeld zelfs in deze vreemde tijd niet. Wel zijn we in deze 9 maanden onze zegeningen nog beter gaan zien, zoals gezondheid, een tuin hebben, nog kunnen fietsen, enz.
Hopelijk brengt 2021 ons mooie momenten en wie weet is er dan een mogelijkheid voor een reünie van oud Da Vinci gangers!
Ik wens jullie hele mooie thuis/kerstdagen en een goede jaarwisseling en heel veel positieve momenten in 2021."

Piet Hofman: "Leuk weer iets te horen van het Da Vinci  comité, we zijn zeker niet ingeslapen  en gelukkig allen gezond zo ook onze familie hier en onze  zoon enz . in Italië.
Dus zeggen we steeds  geniet van het leven .
Als er inderdaad weer een gelegenheid komt om elkaar te ontmoeten, hoor ik dit graag. Wij zijn inmiddels 87 & ruim 90 (Piet ) EN KUNNEN GELUKKIG NOG VEEL.
Zo nodig kan ik andere  flatbewoners helpen, want de meesten zijn tachtigers en /of vrouwen alleen. We wonen hier nu bijna 21 jaar in IJsselstein in de flat a.d. Praagsingel, bevalt heel goed. De bewonerscommissie, waar ik ook in “zit “, levert vaak leuke momenten. Wij hopen nog jaren zo door te gaan.
Wij wensen jullie fijne KERSTDAGEN EN EEN GEZOND & GELUKKIG NIEUWJAAR."

OktoberOp 5 oktober werd Ad Haneveer 75 jaar en op 10 oktober was hij met zijn Elsje 50 jaar getrouwd. Daar mocht natuurlijk niet zomaar aan worden voorbij gegaan. Het gouden bruidspaar ging op die dag terug naar waar het sprookje een halve eeuw geleden begon: Tilburg. Hier zie je het paar helemaal uitgedost bij de voortuin van één van de zussen van Els staan.
Wij wensen ze beiden nog vele jaren huwelijksgeluk toe en natuurlijk een goede gezondheid!

Juli


Dit schreef Burgemeester Gerdo van Grootheest van Culemborg op het FB-account van zijn stad: "Proficiat! Mevrouw en meneer Kools-de Haas zijn op 28 juli 60 jaar getrouwd. Ik had een leuk gesprek over de Da Vinci Scholengemeenschap waar meneer Kools directeur was. En het vele vrijwilligerswerk van mevrouw Kools in diverse verzorgingstehuizen in Culemborg. En over nog veel meer. Een hele mooie dag en veel liefde en gezondheid samen met hen die u lief zijn! ‬

Februari

Op 23 februari 2020 is in het ziekenhuis in Tiel op 79-jarige leeftijd IJsbrand de Gier overleden. Hij was van 1969 tot 1999 als hulpconcierge aan school verbonden.
Hier zien we hem op een foto uit 1985 toen hij tijdelijk dhr. Stoof verving.
Wij wensen zijn vrouw Henny en zijn dochter Nina veel sterkte toe.
Terug naar de inhoud